Події
2 січня 2017
Патрульний поліцейський втрутився у вуличну бійку та отримав удар сокирою по голові
Лікарі діагностували у 24-річного інспектора відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та відкритий перелам черепу.
news-image

Патрульний поліцейський, який був не на службі, став свідком вуличної бійки та втрутився, щоб допомогти чоловіку, якого лупцювали четверо невідомих. Припиняючи злочин, поліцейський отримав удар по голові сокирою, повідомляє «Є!» із посиланням на поліцію Донецької області.

1 січня 24-річний інспектор Управління патрульної поліції у м. Краматорську та Слов’янську, проходячи повз магазин у с. Ясногірка, побачив вуличну бійку. Поліцейський миттєво зрозумів, що потрібна його допомога. В результаті припинення правопорушення поліцейського також було травмовано – один із чоловіків вдарив його сокирою по голові, - повідомили у поліції.

Після цього агресивні нападники намагалися втекти з місця поліції на автомобілі.

Постраждалого помітив наряд патрульної поліції, що проїжджав по маршруту, викликав карету швидкої допомоги та почав переслідувати порушників.

В результаті машину втікачів було блоковано і зупинено вже в іншій частині міста.

Патрульного поліцейського та іншого постраждалого краматорчанина було доставлено до травматологічного відділення.

Лікарі діагностували у патрульного відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, відкритий перелам черепу, і у другого постраждалого - рублену рану щоки, закриту черепно-мозкову травму.

Усі учасники бійки затримані та доставлені до Краматорського відділу поліції.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) КК України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Донеччині вбито військовослужбовця ЗСУ через конфлікт на ґрунті алкогольного сп'яніння
Читайте також: П’ятеро «сталкерів» пробрались у зону ЧАЕС, щоб відсвяткувати Новий рік
Читайте також: Терористи «ІД» взяли відповідальність за теракт у Стамбулі