Суспільство
3 січня 2017
Гороскоп Вогняного Півня на 2017 рік для всіх знаків зодіаку
Червона Вогняна Мавпочка радісно помахає нам лапкою на прощання і передасть права на правління Червоному Вогняному Півню.
news-image

2017 рік за східним календарем буде роком Червоного Вогняного Півня. Вогняна стихія і буйний норов символу 2017 року принесуть чимало несподіванок всім знакам зодіаку.

28 січня 2017 року Червона Вогняна Мавпочка радісно помахає нам лапкою на прощання і передасть права на правління Червоному Вогняного Півня. Зміну влади ми не відразу зауважимо, адже і колір, і стихія господарів 2016 і 2017 років будуть однаковими. Якщо на початку свого року Півник буде вести себе відносно спокійно, розглядаючись і прибираючи володіння після завзятої Мавпочки, то вже навесні господар розійдеться, размашется яскравими крильцями і почне дивувати нас своєю непередбачуваністю і приємними сюрпризами.

Головне в рік ексцентричного Півня – по-філософськи ставитися до будь-яких змін у житті. Людям, які не звикли лінуватися, Півник допоможе у питаннях кар'єри – вас буквально завалять вигідними і дуже спокусливими пропозиціями. Але поспішати в 2017 році не потрібно, краще ретельно обирати серед усіх привабливих і яскравих пропозицій одне єдине, яке виявиться надійним і підходящим саме для вас.

 

Оскільки Півень любить блищати, і завжди знаходиться в центрі уваги, то і від вас він буде чекати подібних проявів незалежності – міняйте імідж, експериментуйте, всі зміни в зовнішності підуть тільки на користь. Півень любить імпровізувати, і всім, хто не визнає правил і діє інтуїтивно, господар року обов'язково допоможе. Якщо ви, приміром, поїдете у відпустку і, вже перед літаком несподівано передумаєте відвідувати екзотичний курорт, не переживайте – життя здивує вас і у рідному місті. Вже в аеропорту ви отримаєте повідомлення, що виграли мільйон, або вам подзвонить далека тітонька з Англії або Німеччині, і порадує звісткою про те, що всі свої капітали вона вирішила заповісти вам.

У рік Вогняного Півня вітається будь-яка інтелектуальна робота, а вже якщо праця пов'язана з творчістю, то, як кажуть, вам і карти в руки. Визнання, успіх, гроші – це все само собою, а якщо ви підете своїм шляхом і спробуєте себе в абсолютно новій діяльності – фортуна разом з Червоним Півником огорнуть вас турботою і заступництвом. Якщо ви ніколи в житті не брали в руки пензля, то в 2017 році поспішайте в магазин художніх товарів – як знати, раптом ви своєю творчістю перещеголяете Сальвадора Далі і станете генієм сюрреалізму, або обійдете Малевича, намалювавши, наприклад, зелений круг, і вам заспівають дифірамби цінителі абстракції.

Фінансова ситуація у рік Вогняного Півня буде радувати стабільністю – розбагатіти і полетіти на місяць навряд чи вдасться, але на хліб з маслом, та й мабуть з ікрою, ви завжди заробите. Адже Півник знайде зернятко або черв'ячка в будь-якому місці планети, та й вам підкаже, де знайти вигідну підробіток. Півень з повагою ставиться до всіх знаків зодіаку, сваритися йому немає сенсу, а от якщо ви народжені в його рік, то можете повністю розслабитися – півнячих боїв за місце під сонцем не буде. Ви всього досягнете без особливих зусиль, та й Півень принесе у дзьобику багато смачненького.

Відпочинок в 2017 році краще не планувати – господар року сам створить умови для повноцінного і дивного відпустки. Звичайно, Півнику хочеться спокійно розслабитися в селі і, прокидаючись під кукурікання своїх побратимів, попивати свіже молочко і поклевывать смачну кашку. Але якщо вам підкинуть пару путівок на Кіпр, відмовлятися не варто – їдьте і не замислюйтесь, там давно чекають всіх, хто читає цей гороскоп.

Півень - дуже чуттєве істота, відрізняється відданістю і щирістю, але не думайте, що він настільки передбачуваний – з ним буде дуже цікаво. Особисте життя в 2017 році наповниться тисячами знайомств, одне з яких обов'язково виявиться доленосним. Так що якщо ви вільні, можете чекати подарунка від навіженої птиці – обранець вже на половині шляху, і вам залишилося вибрати правильний напрямок і піти назустріч своєму щастю.

Тим, хто має штамп у паспорті, нудьгувати теж не доведеться, в рік Півня спілкування з близькими людьми одноманітним точно не назвеш – ваша рідня буде дивувати вас кожен день, особливо в цьому відношенні діти досягнуть успіху. Якщо ж спадкоємців у вас поки ще немає, то поспішіть – дітей, які народяться в цьому році, чекає яскрава і дивовижна життя. Багато хто з діток, народжених в рік Півня, досягнутий небувалих успіхів у політиці і ділового життя, тому скоріше радьтеся зі своєю половинкою.

Якщо ви перебуваєте у шлюбі вже довгі роки, вас очікує другий медовий місяць. Важливо лише здивувати Півника непередбачуваними вчинками, і він зробить все, щоб ваша половинка знову запалала до вас ніжними почуттями. І найважливіше, що хочуть повідомити вам зірки – будьте щирими і керуйтеся в 2017 році девізом: На Півника сподівайся, а сам не зівай! Тоді ви досягнете всього, чого забажаєте, і зробите своє життя щасливим і райдужною, а проблем і неприємностей просто не залишиться місця, і вони втечуть від вас куди подалі.

Нижче ви дізнаєтеся що готує 2017 рік Півня для кожного знака зодіаку.