Суспільство
5 січня 2017
У Києві боєць АТО затримав грабіжника який напав на нього з ножем (фото)
Потерпілий розповів, що до нього підійшов невідомий та почав погрожувати ножем.
news-image

Військовослужбовець збройних сил України, який повернувся із зони АТО, затримав у Солом’янському районі Києва одного з грабіжників, які напали на нього та пограбували. 

Про це розповіли в прес-службі Нацполіції, передає «Є!», посилаючись на «Преса України».

«Чоловік нещодавно повернувся із зони проведення АТО. Увечері, повертаючись додому, він зазнав нападу від трьох осіб. Наразі з першим підозрюваним вже працює поліція Солом’янського району, інших нападників - розшукують», - йдеться в повідомленні.

Потерпілий розповів, що до нього підійшов невідомий та почав погрожувати ножем. Після чого інший грабіжник вдарив його по голові пляшкою. Вони почали бити його, в результаті чого він упав у напівпідвальне приміщення. Після чого грабіжники відібрали у жертви смартфон і гаманець з грошима, та спробували втекти з місця події.

«Однак, постраждалий почав наздоганяти розбійників. Під час переслідування правопорушники зупинялись і знову погрожували чоловікові ножем та пляшкою, втім потерпілий зміг затримати одного з них і викликав поліцію», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що 25 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про пограбування однієї з київських квартир. Відомо, що зловмисники викрали більше мільйона доларів: 300 тисяч євро та 750 тисяч доларів.

Нагадуємо, 1 листопада, грабіжники напали на менеджера фірми, який збирав виручку із торгових точок. У інкасатора викрали сумку, в якій знаходилось 140 тисяч гривень.