Політика
8 січня 2017
Рішення про ліквідацію Путіна прийнято і буде приведено у виконання - Слава Рабинович
Дії Путіна призвели до того, що він оголошений одним з головних ворогів США.
news-image

Президент Росії Володимир Путін втрутився в інститути американської демократії і державного устрою США, і рішення про його усунення від влади вже прийнято, написав російський блогер Слава Рабінович в Facebook.

Він зазначив, що президент США Барак Обама вже після російської агресії проти Грузії неодноразово висловлював своє невтішну думку про Путіна, тому у того є персональна вендета проти президента США.

Також Путін вважає, що це Хілларі Клінтон, в той час держсекретар США, організувала в Москві масові демонстрації 2011-2012 роках. Вважаючи, що Клінтон буде обрано президентом США з ймовірністю в 99%, Путін вирішив провести ряд спецоперацій, в тому числі в області російського державного кібертероризму, спрямованого проти США, щоб спробувати дискредитувати процес американських виборів і підірвати довіру американських громадян до цієї інституції - інституту вільних, чесних і демократичних виборів. Тому самому інституту, який був цілеспрямовано зруйнований Путіним в Росії, - вважає блогер.

На думку Рабіновича, в разі перемоги Клінтон Путін сподівався, що велика кількість американських громадян вважатимуть її перемогу нелегітимною, щоб була можливість "посіяти хаос по всій Америці". Він додав, що перемога Дональда Трампа стала величезною несподіванкою особисто для Путіна і його оточення, однак це вигідно Кремлю.

Але є одна велика проблема, яку Путін не розуміє і не може оцінити свою гебешною головою. Ця проблема - значення слів" національні інтереси США "для тих людей, які обираються в інститути американської державної влади - для президента США, для Конгресу, Сенату та Верховного Суду, - підкреслив він.

Блогер розповів, що як людина, що має американське громадянство, 30 років вивчав, як в США захищають свої національні інтереси і реагують на подібні виклики.

Путін не розуміє і не може зрозуміти, що такі його дії проти національних інтересів США вже призвели до того, що він оголошений одним з головних ворогів США і буде виведений з гри. Буде елімінувати. Його занадто" круті "дії проти самих базових національних інтересів США не мають на увазі іншого сценарію, - упевнений він.

Рабинович зазначив, що американська розвідка оприлюднила доповідь про втручання Росії в президентські вибори в США, в організації якого безпосередньо звинувачує Путіна.

Мій 30-річний досвід вивчення принципу захисту" національних інтересів США "говорить про те, що рішення про ліквідацію Путіна прийнято і буде приведено у виконання. Багато хто заперечать - мовляв, США нічого не могли вдіяти з" Імперією Зла "протягом довгих десятиліть. По-перше, "Імперія Зла" вже не та: "вставання з колін" самі знаєте, не вийшло ... По-друге, за часів СРСР так звані радянські еліти не мали інтересів на Заході, а зараз мають, причому самі для них головні. По-третє, ера Інтернету прискорює час, - підкреслив він.

Блогер додав, що для Трампа в цій ситуації є лише два варіанти.

Або Трамп буде діяти згідно з національними інтересами США, як вони зараз розуміються двома іншими гілками американської державної влади, або імпічмент - це найкраще, що чекає Трампа. Бо гірше імпічменту буває тільки імпічмент і суд за державну зраду відразу після імпічменту, - підсумував він.