Події
10 січня 2017
Справа Грабовського: В Одесі знайшли труп, який може належати колезі вбитого адвоката
Працівник служби розшуку людей пообіцяв уточнити більш детальну інформацію вбивства людини і отримати додаткові фото для впізнання.
news-image

Адвокат Оксана Соколовська викликалася на опізнання трупа, схожого на свідка у справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського - Сергія Федосенка, який безвісти зник минулого року.

Про це вона написала у Facebook, передає «Є!».

"05 січня 2017 року одержала дзвінок зі Служби розшуку людей (Володимирська, 15), запросили на впізнання трупа, схожого на Сергія Федосенка. Змушена була відкласти всі сімейні плани і виїхати в Нацполіцію. Знайдений труп в Одесі по базі проходить як неопізнаний, мати Федосенко відмовилася їхати на впізнання з незрозумілих для мене і слідства причин", - заявила Соколовська.

За її словами, труп має велику схожість (90%) з моїм помічником, свідком (Федосенком. - Ред.) у справі вбивства Юрія Грабовського.

Вона уточнила, що працівник служби розшуку людей пообіцяв уточнити більш детальну інформацію вбивства людини і отримати додаткові фото для впізнання.

"До сьогоднішнього дня на зв'язок зі мною не виходили. При цьому мала необережність повідомити, хто такий Сергій (Федосенко. - Ред.) і в зв'язку з чим він розшукується", - написала Соколовська.