Суспільство
11 січня 2017
У Вінниці поруч із нетверезою матір'ю померла однорічна дитина
Обставин смерті хлопчика ніхто з присутніх у будинку пояснити не зміг.
news-image

У Вінниці в приватному будинку по вулиці Бевза10 січня виявили тіло однорічного хлопчика, передає «Є!» із посиланням на поліцію Вінниці.

До поліції надійшло повідомлення від 50-річної вінничанки про те, що у приватному будинку своїх сусідів вона виявила мертвим однорічного хлопчика. Його матір перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

На момент приїзду слідчо-оперативної групи в будинку також перебували нетвереза подруга матері загиблого хлопчика та чоловік, який винаймав кімнату у будинку, - йдеться в повідомленні поліції.

Тіло дитини знаходилось на підлозі в одній з кімнат будинку. Обставин смерті хлопчика ніхто з присутніх пояснити не зміг.

За словами матері, ввечері дитина почувалася добре, а серед ночі вона виявила, що хлопчик не подає ознак життя. За допомогою медиків жінка не звернулась, злякавшись відповідальності за недогляд за дитиною, - повідомили у поліції.

Правоохоронці проводять усі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин трагедії в рамках відкритого кримінального провадження за п.2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини). Правопорушення карається позбавленням волі на строк до 15 років.

Горе-матір дає покази в поліції.

Тіло дитини без ознак насильницької смерті направлено на судово-медичну експертизу. Після встановлення причин смерті хлопчика буде надана остаточна правова кваліфікація події.

Читайте також: Вночі на Русанівці вбили 40-річного киянина
Читайте також: У Києві під час відпочинку із родичами 10-річний хлопчик потонув у басейні
Читайте також: У Нацгвардії прокоментували інформацію про затримання в Донецьку військовослужбовця НГУ