Події
11 січня 2017
Педофіла, котрий довів до самогубства рідну дочку заарештували
Коли дівчину знайшли, то в її кишенях було 2 передсмертних записки.
news-image

Трагічна історія, що сколихнула весь Івано-Франківськ, сталась 18 серпня. У той день якийсь перехожий викликав правоохоронні органи на перетин улиць Красівського та Шота Руставелі, адже побачив на одному з дерев повішену дівчинку. Як виявилось пізніше, дівчина покінчила життя самогубством через батька, який кілька років гвалтував доньку. Дівчині було 17 років, жертву батьківського насильства звали Діана. Мати не особливо переймалась проблемами дівчини. Її успіхами, а точніше посереднім навчанням та прогулами цікавився лише батько, передає «Є!», посилаючись на vsemisto.

Коли дівчину знайшли, то в її кишенях було 2 передсмертних записки. В одній з них Діана написала, хто винний у її смерті — вона звинувачила рідного батька, який змушував задовольняти його статево у той час, як її друзі бавились у ляльки. В іншій записці Діана дякувала тітці, яка їй повірила, підтримувала та сказала звернутись до психолога. Але ця ідея виявилась марною, адже на сеанси їй довелось йти з батьками...

Друзів у дівчини майже не було, тому що батько слідкував за кожним кроком дівчини і не дозволяв гуляти з кимось. А коли донька погрожувала розповісти усім про насильство, він сказав, що відправить її до психлікарні. Досудове слідство довело, що чоловік насправді насилував доньку ще з 2012 року, про це стало відомо після експертизи. Нині підозрюваний заарештований. Йому загрожує близько 8 років.