Київ
12 січня 2017
У Києві «колядники» обікрали квартиру
Двох молодиків із жіночою сумкою правоохоронці впіймали на вулиці.
news-image

У столиці двох чоловіків, які під виглядом колядників зайшли до квартири та скоїли крадіжку, впіймали невдовзі після вчинення злочину. Про це розповіли у столичній поліції, передає «Є!»

У ході комплексного відпрацювання території району в поле зору правоохоронців потрапили двоє молодиків із жіночою сумкою.

Пояснити поліцейським її походження, товариші не змогли. До того ж, в одного чоловіка при поверхневому огляді працівники поліції знайшли та вилучили один грам амфетаміну.

Затриманими виявилися місцеві мешканці району. Правоохоронцям пояснили свої дії браком грошей. Затримані у скоєному злочині зізналися. Викрадену сумочку з грошима повернули власниці оселі, - йдеться в повідомленні поліції.

Квартирних злодіїв затримали. Правоохоронці перевіряють їх причетність до скоєння аналогічних злочинів в інших районах столиці.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Правоохоронці вилучили посилку з боєприпасами, що надійшла в Україну із США
Читайте також: Російському міліціонерові поставлений діагноз «гоміцідоманія», кількість його жертв може перевищувати 80
Читайте також: Фіналістку конкурсу «Міс Італія» облив кислотою колишній коханець