Суспільство
12 січня 2017
Співачка Віка Циганова відправила Меланії Трамп душогрійку «Поштою Росії»
Артистка висловила надію, що цей жакет "зігріє душу Меланії у важкі хвилини".
news-image

Російська співачка Віка Циганова відправила дружині обраного президента США Дональда Трампа Меланії подарунок - жакет із соболя і кашеміру "Душогрійка". Про це повідомили РИА Новости, передає «Є!»

Цей подарунок я зробила дружині президента Трампа, щоб цей жакет під назвою "Душогрійка" зігрівав душу Меланії у важкі хвилини, - сказала Циганова.

Співачка передала жакет представнику "Пошти Росії" в Історичному музеї Москви під час відкриття виставки Федора Конюхова.
Вона підкреслила, що деякі відомі бренди оголосили бойкот дружині президента Трампа і відмовилися продавати свій одяг.

У відповідь на їх бойкот я вирішила пошити жакет із кашеміру і соболя в надії, що цю "Душогрійку" Меланія одягне під час свого візиту в Москву і взагалі буде носити в повсякденному житті, - сказала співачка.

Раніше Модельєр Софі Теле, яка протягом восьми років одягала першу леді США Мішель Обаму, відмовилася від співпраці з дружиною Дональда Трампа Меланією. Своє рішення вона пояснила тим, що риторика расизму, сексизму та ксенофобії, розв'язана її чоловіком в ході президентської кампанії, суперечить її цінностям.

Віка Циганова - радянська і російська співачка, актриса і композитор. Як дизайнер вона дебютувала в жовтні 2016- го на тижні моди Mercedes-Benz Fashion Week Russia, представивши свій бренд TSIGANOVA й авторську колекцію «Імперський стиль».

Читайте також: Стало відомо, що стало із собакою, якого власниця кинула в аеропорту Єкатеринбурга
Читайте також: У МЗС РФ заявили, що «зроблять все для відновлення трансляції російських телеканалів в Україні»
Читайте також: Маккейн назвав «єдину можливу» стратегію у відносинах з Путіним