Події
12 січня 2017
Чоловіки жорстоко «розплатилися» з таксистом (фото)
Співробітники карного розшуку затримали двох чоловіків, які 8 січня вбили 58-річного таксиста.
news-image

Як повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, того дня до автомобіля «ZAZ SENS» на залізничному вокзалі м. Дніпра сіли двоє чоловіків, які попросили підвезти їх до м. Кам’янського. В дорозі вони змінили пункт призначення на с. Улянівка Криничанського району, передає «Є!», посилаючись на УНІАН.

Розуміючи, що в кінці маршруту їм доведеться розплачуватися за чималий кілометраж, молодики задумали позбутися водія. Завдавши потерпілому численних ударів ножем, вони перетягнули тіло померлого таксиста на заднє сидіння автомобіля та направилися до м. Жовті Води. Там зловмисники скинули тіло в каналізаційний колодязь, розташований на території колишнього заводу, а автомобіль відігнали на автостоянку.

Оперативним шляхом поліцейські вийшли на слід двох підозрюваних в умисному вбивстві. Наразі їх затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Встановлено, що чоловіки раніше судимі не були. Їм загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.