Вікторія Бекхем шкодує, що збільшила груди
Зірка шкодує про те, що вдавалася до послуг пластичних хірургів.
news-image

Не так давно в одному з випусків британського журналу Vogue було опубліковано лист Вікторії Бекхем під назвою "Що мені потрібно було тоді знати", передає «Є!» із посиланням на Сегодня.

У ньому зірка розповіла не лише про те, як познайомилася з майбутнім чоловіком і як зародилася їхня любов, але також згадала про пластику.

Я довгий час заперечувала, що лягала під ніж хірургів, тепер зрозуміла, як це було нерозумно. Потрібно просто любити себе такою, якою тебе створила природа. Мені не варто було робити операцію по збільшенню грудей, – написала Вікторія Бекхем.

Нагадаємо, вперше зірка збільшила груди після весілля з Девідом Бекхемом (в 1999 році). Однак все через два роки їй здалося, що груди недостатньо великі, і вона знову зробила пластичну операцію, ставши володаркою четвертого розміру. На щастя, вона незабаром зрозуміла, що її імпланти виглядають жахливо вульгарно, і прибрала їх, замінивши на більш скромні.

В одному з інтерв'ю знаменитість заявила, що ставиться до пластичної хірургії без упередження:

Якщо у жінки є причини вдатися до послуг хірургів, то не варто собі в цьому відмовляти. Головне, щоб ти робила це заради себе, а не через моду або чужу думку, інакше потім у тебе буде маса розчарувань.
Читайте також: Російський «глід» виявили в Україні (фото)
Читайте також: Вийшов перший трейлер українського фільму жахів «Лиса Гора» (відео)
Читайте також: Зустріч збірних Росії та Чехії закінчилася масовою бійкою (відео)