Суспільство
24 грудня 2014
Яценюк анонсував нову партію гуманітарки для Донбасу
Сформовано вантаж загальною кількістю 326 тонн
news-image

Кабмін направить в Донецьку і Луганську область чергову партію гуманітарної допомоги, повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Про це пише "Єдність" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Ми прийняли рішення зробити ще одну спробу направити гуманітарну допомогу на Донбас", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

У свою чергу віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко поінформував, що українська влада ще в серпні організовувала доставку гуманітарної допомоги на території в східних регіонах, але, на жаль, ця допомога так і не дійшла до адресатів.

"Сьогодні сформований вантаж загальною кількістю 326 тонн і завтра з Харкова о 9 годині ранку будуть відправлені три колони в напрямку Краматорська, Сєвєродонецька та Павлограда, які попередньо призначені для соціальних установ на окупованих територіях. Це будинки-інтернати та будинки пристарілих", - сказав Зубко.

За його словами, на сьогоднішній день за рішенням РНБО та дорученням президента складена картина, яким чином Київ може допомагати громадянам України, які залишилися на цих територіях.