Суспільство
13 січня 2017
«Золотистий герой» або як собака врятувала життя своєму господареві
Собака всі 24 години не відходила від нього ні на секунду.
news-image

Жителі США вражені дивовижною історії про те, як собака врятувала життя своєму господареві, який отримав травму хребта і залишився лежати в снігу на морозі, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Американець на ім'я Боб зараз знаходиться в лікарні штату Мічиган. Свому життю він зобов'язаний своєму собаці породи золотистий ретривер, яка не відходила від нього протягом 24 годин. У новорічну ніч Боб вийшов зі своєї ферми в ліс, щоб назбирати дров. На вулиці був мороз – близько -4С, але, оскільки він думав, що це не займе багато часу, вийшов на вулицю, одягнувши лише довгі кальсони, сорочку і тапочки. Пройшовши кілька метрів, він послизнувся і впав, зламавши собі шию. У цей час було тільки пів на одинадцяту вечора.

На фермі Боб живе один, а найближчий сусід знаходився від нього в ту ніч на відстані близько 400 метрів. Він повідомив журналістам, що намагався кричати, але ніхто його не почув. А оскільки всі були зайняті святкуванням, його почали шукати лише через добу, після чого знайшли завдяки гучній його гавкоту собаки. Весь цей час його собака по кличці Келсі намагалася його зігріти, лежачи на ньому, а також не давала йому заснути, облизуючи його руки і обличчя. Боб заявив, що собака всі 24 години не відходила від нього ні на секунду, продовжуючи кликати на допомогу, і це дало йому сили, щоб боротися за своє життя.