Світ
14 січня 2017
В США знайшли дівчину, яку викрали 18 років назад
В її викраденні офіційно звинуватили 51-річну Глорію Вільямс з Валтерборо.
news-image

У Південній Кароліні знайшли дівчину, яку 18 років тому викрали немовлям з лікарні в Джексонвіллі, штат Флорида, інформує «Є!», з посиланням на УНН.
Дівчину на ім'я Камія Моблі викрали в липні 1998 року. Знайшли після того, як поліція знайшла її слід. В її викраденні офіційно звинуватили 51-річну Глорію Вільямс з Валтерборо.
К.Моблі жила під іншим ім'ям і вважала, що пані Г.Уільямс є її мамою.
Новина повідомили біологічним батькам. В офісі шерифа Джексонвілла заявили, що аналіз ДНК підтвердив ідентичність К.Моблі. У поліції сказали, що перевірили близько 2,5 тис. Повідомлень від громадян про можливе місцезнаходження пані Моблі, і одне з них допомогло знайти дівчину.
Дитину викрали через 8 годин після народження. Її забрала жінка, яка видала себе за медичну працівницю в Університетському медичному центрі Джексонвілла. Як розповіла мама Камі Шанар, жінка сказала, що у дитини температура і його потрібно обстежити. Вона забрала немовля з палати і зникла з ним.
Хоча біологічні батьки зраділи звістці, в поліції говорять, що рішення про контакт з ними повинна приймати сама дівчина, яка вже стала повнолітньою.

"У неї були думки, що щось могло трапитися, але ... уявіть, як їй це осмислити зараз. Її викрали новонародженою, і їй потрібен час, щоб осмислити це. Ми поважаємо її право на приватність і просимо вас робити те ж саме ", - сказав шериф Джексонвілла Майк Вільямс.
Читайте також: «Загиблі і поранені»: у Стамбулі обвалилася багатоповерхівка (фото, відео)