Події
16 січня 2017
Нічна стрілянина на Житомирщині: шість осіб поранені, один загинув
За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок.
news-image

Як повідомили у поліції Житомирської області, близько 1 години ночі до поліції надійшло повідомлення про сутичку між кількома десятками чоловіків із застосуванням зброї на центральній площі м. Олевська, передає «Є!»

Унаслідок події 6 осіб поранені, один загинув.

За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини.

У результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога, - йдеться в повідомленні поліції.

Поліція розпочала кримінальне провадження і ретельно документує усі обставини.

Попередня правова кваліфікація події - Замах на вбивство (ст.15 та ст. 115 ККУ), ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України. На даний час уже встановлено частину учасників конфлікту та усі їх транспортні засоби. Тривають подальші слідчі дії.  

Читайте також: Обама розповів, чим займеться в перший день після закінчення президентства
Читайте також: Влада Криму розкаже в ООН про порушення за національною ознакою та свободою віросповідання в «український» період
Читайте також: З'явилося відео з місця авіакатастрофи під Бішкеком