Політика
16 січня 2017
Рабінович засудив роботу МОЗ України та закликав Супрун піти
Нардеп вважає, що політика Міністерства охорони здоров'я - це цілеспрямоване знищення народу України.
news-image

Робота чинного керівництва МОЗ приносить людям більше шкоди, ніж користі. Про це заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, виступаючи в понеділок, 16 січня під час акції на підтримку кардіохірурга Тодурова під стінами Міністерства охорони здоров'я України, передає «Є!»

Такі, як Супрун, знищать Україну. Сьогодні в Україні ліки коштують в 14 разів дорожче, ніж в Європі, - як таке може бути? Сьогоднішня політика Міністерства охорони здоров'я - це цілеспрямоване знищення народу України. І ми не будемо цього терпіти, - сказав Вадим Рабінович.

За його словами, «над країною, над здоров'ям її населення ставлять величезний експеримент».

Сьогодні виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповідає нам, як жити в нашій країні. 15-ти провідним кардіохірургам України запропонована робота за кордоном, і все "завдяки" в. о. міністра охорони здоров'я. Так нехай краще поїде одна Супрун, а професіонали залишаться. Такі лікарі, як Тодуров, - це гордість країни, а міністр Супрун - її ганьба, - підкреслив депутат.

Він зазначив, що безкоштовне медобслуговування - конституційне право українців.

Я нагадаю всім цим "управлінцям", що право українця на безкоштовне медичне обслуговування прописано в Конституції України, а це означає, що жоден міністр не може скасувати Конституцію. А якщо це відбувається, значить, країна захоплена, і захоплена пройдисвітами. Тому ми тут, - переконаний лідер партії« За життя ».

Нагадаємо, конфлікт навколо Міністерства охорони здоров'я стався після того, як директор Інституту серця Борис Тодуров заявив про непрозорі закупівлі медикаментів з боку Міністерства охорони здоров'я і блокування роботи Інституту серця, що призвело до смертей десятків тисяч українців

Читайте також: Українцям пропонують купити 15 років стажу за 130 тис. грн, щоб отримувати пенсію
Читайте також: Помічник Путіна заявив бойовикам на Донбасі, що «республіки» повинні готуватися до «повернення до України»
Читайте також: Журналістів не пускають на засідання суду у справі Єфремова