Суспільство
17 січня 2017
Люті морози повертаються на Україну: прогноз погоди на 18 січня
Уночі та вранці в Україні, крім південних областей, туман
news-image

У середу, 18 січня, в Україні буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Уночі та вранці в Україні, крім південних областей, туман. На дорогах країни місцями ожеледиця.

 Інформує «Є!», з посиланням на mediastealer.com.

Температура вночі 8-13 градусів морозу, місцями 16 градусів морозу. Вдень 1-6 градусів морозу. У Карпатах вночі 14-19 градусів морозу, а вдень мінус 5-10.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с, у південній частині пориви 15-20 м/с.

Такий прогноз від Українського гідрометцентру.

У Києві завтра без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 8-10 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.

У Львові середа буде без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер північно-східний, помірний. Температура вночі 11-13 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

У Дніпрі 18 cічня істотних опадів не очікують. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 10 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

В Одесі завтра буде сухо та сонячно. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, поривчастий. Температура вночі 6-8 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

У Харкові в середу істотних опадів не буде. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-11 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.

У Карпатах 18 січня буде без істотних опадів. Уночі та вранці туман. Вітер переважно північно-східний, слабкий. Температура вночі 13-18 градусів морозу, вдень 4-9 градусів морозу. У горах Івано-Франківської та Закарпатської областей є ймовірність лавинної небезпеки. У гiрських районах Закарпаття iснує загроза зсувiв снiгу на дороги.

У Криму йтиме мокрий сніг з дощем, подекуди ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

Зазначимо, що впродовж усього тижня синоптики знову прогнозують сніг і морози до мінус 10 вночі. А наприкінці тижня синоптики обіцяють усі мінус 20 вночі. Тож, розслаблятися не можна, бо як вірити прогнозам, зима обіцяє бути затяжною.

Читайте також: У Яремче замерз найбільший водоспад України (фото)
Читайте також: Поліція назвала області, де критичний рівень аварійності
Читайте також: До України заходить чергове похолодання