Політика
18 січня 2017
Американка подала в суд на Трампа за сексуальні домагання
Зервос каже, що хотіла дати Трампу шанс спростувати свою брехливу заяву, але він ним не скористався. Вона подала в суд, щоб відновити свою репутацію.
news-image

Американка Саммер Зервос подала позов проти новообраного президента США Дональда Трампа, якого раніше звинувачувала в сексуальних домаганнях.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

У позові стверджується, що Трамп принизив Зервос і інших жінок, які звинуватили його в домаганнях. Від нього вимагають визнати своє "неналежну поведінку" або ж опротестувати в суді.

Раніше Саммер Зервос розповідала про те, як після участі в телешоу Трампа він запросив її нібито обговорити можливу роботу і привів в бунгало, де намагався схилити до інтимної близькості. На той момент Зервос відзначала, що не має наміру судитися з Трампом. Але він оголосив жінку брехухою. Зервос каже, що хотіла дати Трампу шанс спростувати свою брехливу заяву, але він ним не скористався. Вона подала в суд, щоб відновити свою репутацію.

Нагадаємо, раніше ряд жінок звинувачував Трампа в домаганнях, які, за їхніми словами, відбувалися протягом кількох десятиліть. Трамп у відповідь погрожував притягнути їх до суду за наклеп.

Читайте також: Опоненти Трампа готові організувати йому український Майдан: зазначає Путін
Читайте також: Трамп безглуздо осоромився в соцмережі