Події
18 січня 2017
В Запоріжжі у двоповерховому будинку працював бордель
У будинку розпусти окрім звичайної «полунички» за окрему плату пропонувалися й різноманітні збочення.
news-image

У Запоріжжі поліцейські викрили будинок розпусти та затримали його організаторку, передає «Є!» із посиланням на поліцію Запоріжжя.

Пошук клієнтів для борделю здійснювався за допомогою мережі Інтернет, причому окрім звичайної «полунички» за окрему плату пропонувалися й різноманітні збочення.

В ході подальших слідчо-оперативних дій поліцейські встановили організаторку протизаконного бізнесу.

Під бордель згадана громадянка орендувала двоповерховий приватний будинок у Вознесенівському районі Запоріжжя.

Після того, як протиправну діяльність було задокументовано у повному обсязі, 17 січня сутенерку було затримано, а у приміщенні проведено санкціонований обшук. У його ході поліцейські вилучили документацію, грошові кошти, здобуті злочинним шляхом та інші речові докази, - повідомили у поліції.

На повій складені адміністративні протоколи за зайняття проституцією, а от сутенерку буде притягнуто до кримінальної відповідальності за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.303 КК України «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: «Путін, бий фашистів», «Беркут - герої»: у Харкові розгорівся скандал через призначення нового керівника прес-служби ХНУРЕ
Читайте також: У Харкові під час вживання алкоголю друзі випадково підірвали гранату, є загиблий
Читайте також: У центральній Італії стався потужний землетрус