Події
20 січня 2017
Янукович поскаржився до суду на ГПУ
Екс-президент вважає, що справа про держзраду незаконна.
news-image

У Печерський районний суд Києва надійшов лист від екс-президента зі скаргою, що розгляд справи про здійснення ним державної зради "незаконний". Копію листа опублікувала журналістка Олена Лунькова на своїй сторінці Facebook, передає «Є!»

Заявляю, що на сьогоднішній день я не отримав жодної інформації по суті звинувачень у злочинах, в яких мене підозрюють, в тому числі і повідомлення про підозру ні від Генеральної прокуратури України, ні від Генеральної прокуратури РФ, ні від інших державних органів України або Росії, - сказано в листі.

Також Янукович стверджує, що хоче сприяти правоохоронним органам у розслідуванні кримінальних справ. Для цього він готовий "брати участь в слідчих діях, передбачених КПК України, і повідомляти слідчим і судовим органам всю необхідну інформацію".
 

Вважаю, що свою готовність до співпраці я переконливо довів, давши свідчення 28.11.2016 під час дистанційного допиту в Ростовському суді. Тому я не бачу жодних перешкод для проведення й інших слідчих дій зі мною на території Росії, - пише Янукович.


Наприкінці екс-президент просить провести з ним повторно всі необхідні слідчі дії за місцем його нинішнього перебування.


 

Читайте також: На Полярному колі заборонили гей-парад
Читайте також: Roshen закриває Липецьку кондитерську фабрику - ЗМІ
Читайте також: Керівник Львівської митниці займався поборами з підлеглих