Події
20 січня 2017
Глава Генштабу ЗСУ прокоментував відмову Інтерполу оголосити його у розшук
Відповідний запит робила Росія.
news-image

Начальник Генштабу Збройних сил України Віктор Муженко назвав відмову Інтерполу оголосити його в міжнародний розшук за запитом РФ провалом російського правосуддя. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!»

Черговий провал задзеркального неправосуддя. Швидше ватажків "орків" затримають для Гааги (Міжнародного кримінального суду - ред.), - наголосив Муженко.

Нагадаємо, Інтерпол відмовився оголосити в міжнародний розшук начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Муженко за запитом Росії. Як повідомляв УНІАН, для виправдання російської агресії Слідчий комітет РФ порушив кримінальні справи проти керівництва України і українських силовиків. Зокрема, справи порушено проти міністра оборони України Степана Полторака, начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка, екс-командира Сухопутних військ України Анатолія Пушнякова, колишнього командувача Національної гвардії України Миколи Балана і низки інших громадян України.

Читайте також: На Донбасі під час «зачистки» місця зіткнення бойовиків з військовими знайдено російські боєприпаси (фото)
Читайте також: Кіборг Стовбан: Під ногами були чеченці, над головою - сепари
Читайте також: Нардеп Чумак прокоментував закриття Липецької фабрики (відео)