Події
21 січня 2017
Бойовики на Донбасі замінували кішку: розповідь волонтера (фото)
Кішку знайшли бійці АТО під час зачистки будинку в сірій зоні. Вони почули її крик з закритого шафи, який виявився замінованих.
news-image

Волонтер Ольга Гальченко розповіла про те, як бойовики на Донбасі використовували в якості розтяжки кішку, замінувавши її в шафі.

Інформує «Є!», з посиланням на apostrophe.ua.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Кішку знайшли бійці АТО під час зачистки будинку в сірій зоні. Вони почули її крик з закритого шафи, який виявився замінованих.

"Коли саперам не вдалося нічого зробити з дверцятами, солдати просто вирізали бокову частину. Всередині і висіла Чуча, саме висіла, з неї зробили живу розтяжку з розрахунком, що хтось жалісливий кинеться відкривати шафу, щоб випустити нявкати кота. Вона була худюща і знесилена. Сапери змогли знешкодити міну, розплутали Чучу і забрали з собою ", - написала волонтер.

Зараз кішка знаходиться в Києві в хороших руках.

Ця історія набрала більше 2 тисяч репоста і майже 4 тисячі лайків.

"Твари", "Чергове підтвердження того, що гібриди - хитрий, підступний, небезпечний, безжалісний ворог. Недооцінювати їх - небезпечно", "У мене взагалі очі відкрилися на таку безодню, вірніше навіть клоаку. Це навіть гірше ніж мінувати мертвих", " це жахливо (таке можуть робити тільки нелюди ", - пишуть коментатори.
Читайте також: У Кабміні розповіли, скільки заробляють Гройсман і міністри