Події
24 січня 2017
Злодії-іноземці затримані поліцією на Херсонщині
Затриманим від 25 до 30 років, в Херсоні перебували з початку грудня, весь цей час жили на орендованій квартирі.
news-image

Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Херсонській області затримали чотирьох вихідців з Грузії, які підозрюються у серії квартирних крадіжок на території міста Херсона. Здобиччю зловмисників стали гроші, прикраси з золота, мобільні телефони та планшети.  

Інформує «Є!», з посиланням на magnolia-tv.com.

В ході спеціально проведеної операції працівники поліції затримали групу, коли її учасники намагалися втекти на автомобілі з викраденими грошима та прикрасами. Затриманим від 25 до 30 років, в Херсоні перебували з початку грудня, весь цей час жили на орендованій квартирі.

Працівники карного розшуку з’ясували, що ролі між зловмисниками були чітко розподілені. Водій залишався в машині, поки троє подільників перевіряли під’їзди та підшукували заможні квартири, які визначали за дорогими дверима та замками. Спочатку «продзвонювали», перевіряючи на наявність господарів.

Таку квартиру злодії обрали у п’ятиповерхівці в мікрорайоні ХБК. Надзвичайно складні замки вони відчинили за допомогою відмичок. Один з групи залишався біля квартири, двоє інших обшукували помешкання. Забравши більше 10 тисяч гривень та цінні речі, трійця верталася до автомобілю, коли їх затримали оперативники карного розшуку.

- У нас є усі підстави вважати, що учасники злочинної групи «гастролювали» територією України та скоювали квартирні крадіжки у багатьох областях, - повідомив т.в.о. заступника начальника ГУНП в Херсонській області Микола Вербицький. – Ми перевіряємо їх особи та можливу причетність до вчинення злочинів на території інших держав.

За матеріалами ВК ГУНП у Херсонській області

Читайте також: Росія «мстить» Білорусії за «дружбу» із Заходом посиленням прикордонного контролю