Суспільство
24 січня 2017
«Ви думаєте, його вбив Путін? Це абсолютно дурна розмова! Я не хотів би продовжувати», - кремлівський пропагандист перервав інтерв'ю ВВС (відео)
Дугіну не сподобалося питання про Нємцова.
news-image

Програма BBC "Панорама" присвятила свій черговий випуск зв'язкам обраного президента США Дональда Трампа з Росією і нібито наявному "компромату" на нього у російських спецслужб, передає «Є!»

Також у фільмі журналіста Джона Свіні йшлося про передбачуване втручання Росії в хід американських виборах. Російська влада не раз заперечували ці звинувачення.

В їх безпідставності впевнений і Олександр Дугін, російський філософ і прокремлівський політолог, з яким журналіст ВВС говорив серед іншого про вбивства опонентів Кремля. Втім, ця бесіда довгою не була.

Коли спочатку мова йшла про передбачуване втручання Росії в хід американських виборів, Дугін сказав, що це втручання було нульовим, а після запитання про вбивство Бориса Нємцова кремлівський політолог заявив, що не хоче продовжувати інтерв'ю і пішов зі знімального майданчика зі словами, що не хоче продовжати безглузду розмову.