Події
26 січня 2017
У Вінниці на хабарі затримали начальника чергової частини поліції
Досудове слідство триває.
news-image

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України Центрального регіону України спільно з Управлінням Служби безпеки України у Вінницькій області та Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції України викрито на хабарництві працівника правоохоронного органу – начальника чергової частини Лівобережного відділення поліції Вінницького відділу поліції Нацполіції України у Вінницькій області, передає «Є!», посилаючись на vinbazar.com.

Капітан поліції вимагав від громадянина грошові кошти в сумі 15 000 гривень за сприяння у вирішенні питання щодо закриття кримінального провадження відносно нього.

Спочатку правоохоронець одержав 1000 гривень та під час отримання решти коштів, його було затримано правоохоронними органами, а предмет неправомірної вигоди вилучено.

Готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове слідство триває.