Київ
27 січня 2017
У Києві подружжя домушників на очах у поліцейських пограбувало квартиру
40-річний іноземець вже притягувався до кримінальної відповідальності.
news-image

Працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку у будинку на вул. Петра Запорожця звернули увагу на підозрілих осіб: жінка залишилася чекати біля першого під’їзду, чоловік зайшов до четвертого, за кілька хвилин вийшов, подивився навкруги і зайшов знову, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

Ще за десять хвилин підозрілий чоловік вийшов на вулицю і попрямував до жінки. Поліцейські заглянули у парадне - на першому поверсі вхідні двері квартири мали зламані замками. Правоохоронці відразу зупинили його, а згодом і його спільницю.

У зловмисника із кишені штанів вилучили ювелірні прикраси, з-під куртки – ноутбук. Також він мав набір інструментів: викрутки, ключі, відмички…

Згодом, під час впізнання вилученого, 28-річний господар помешкання впізнав власне майно: ювелірні вироби та комп’ютерну техніку.

40-річного чоловіка – громадянина іншої держави - затримано, вирішується питання щодо його арешту. Його 35-річну дружину-киянку, яка розповіла, що не знала, чим він займається, відпустили під особисте зобов’язання.

Раніше іноземець притягувався до кримінальної відповідальності у Подільському районі Києва за квартирну крадіжку, незаконне позбавлення волі та вимагання.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання: від трьох до шести років позбавлення волі.

Читайте також: ОБСЄ: Обидві сторони порушують Мінські угоди під Станицею Луганською (відео)
Читайте також: У Слов'янську мати залишила дітей у холодному домі без їжі
Читайте також: У Дніпрі поліцейський вимагав гроші з підлітка (відео)