Резонанс
27 січня 2017
По заблокованій лінії вугілля в Щастя не йде. Рекомендую чиновникам вчити географію, - Семенченко
Нардеп вважає, поки йде заробіток на крові, неможливо закінчити війну, тому що багато людей у ній зацікавлено.
news-image

Народний депутат Семен Семенченко прокоментував виданню Цензор.НЕТ ситуацію на заблокованій ділянці залізниці в Луганській області, передає «Є!»

Сьогодні була найхолодніша ніч, хлопці обладнали місцевість на другій точці блокади, на станції Світланове, там інженерні роботи ведуться на випадок атаки ворожих ДРГ. Приїхала велика кількість волонтерів, привезли гарячу їжу. Йде колосальна моральна підтримка від військовослужбовців, - розповів він.

Також Семенченко прокоментував заяву депутата від партії "Самопоміч" Наталії Веселової щодо можливої зупинки роботи ТЕС у Щасті.

Основна проблема нашої країни - це некомпетентність чиновників. На жаль, деякі люди, які перебувають на державній службі, не знають географії Донбасу. Поїзд по цій лінії йде в Червоний Лиман. У Щастя по цій лінії йде вугілля або з Росії, через Старобільськ, або доставляється з окупованої території через Станицю Луганську. Я рекомендую всім, хто висловлюється з приводу блокади, почати зі знайомства з атласом, - сказав він.

Також прокоментував Семенченко і ймовірне безробіття серед шахтарів у зв'язку з блокадою.

Я рекомендую людям, які це заявляють, звернутися за двома адресами: до Путіна, який залишив без роботи шахтарів на окупованій території. І до батьків наших загиблих воїнів. Нехай вони прийдуть і скажуть цей аргумент. Ну а якщо вже зовсім не під силу, то звільнімо всі ці території. Тільки вже тоді всі ті, які "триндять" про турботу про людей нехай йдуть разом з нами і стають на передку, - сказав Семенченко.

Реакція бойовиків на блокаду також не змусила себе чекати.

Почастішали обстріли,. Протилежна сторона має повний зв'язок з нашими чиновниками і синхронно буде піднято виття в нібито українській пресі про бідних шахтарів і людей, яких обстрілюють. Росія окупувала наші території.

Йде війна. Хочете допомогти людям - звільніть ці території або продайте свої "Картьє" та й маєтки та наведіть лад для жителів Донбасу на підконтрольних нам територіям.

Наша мета - закінчити війну. Поки йде заробіток на крові, неможливо закінчити війну, тому що занадто багато людей у ній зацікавлено. Друге - необхідно звільнити наших полонених. А їх можна звільнити тільки, якщо наступити на гаманець і з цієї та з тієї сторони, - важає нардеп.

Читайте також: Прокуратура відкрила справу за фактом блокування залізниці на Луганщині
Читайте також: Генерали й «начальство на горі» матюкаються - нардеп розповів, як проходить блокада «Д/ЛНР»