Війна
28 січня 2017
Страшні будні війни: мешканець Авдіївки показав величезні воронки від снарядів бойовиків
Усе роблять для того, щоб українські бійці відкрили вогонь.
news-image

На Донеччині найнебезпечнішим залишається район Авдіївської промзони. Напередодні бойовики провели там три масованих обстріли. В результаті зруйновано 6 житлових будинків.

Пише про це «Є!», посилаючись на 24tv.ua.

Мешканцю Авдіївки допомагають розбирати завали. У його будинок вночі поцілили бойовики. Це вже вчетверте за час війни його будинок під обстрілом. Кожного разу його відновлювали.

Поруч, у ванній, лежать уламки від попередніх прильотів, зібрані на подвір'ї. Чоловік настільки призвичаївся до життя на війні, що зараз переймається лише, що не поголився. Але з сумом говорить про свого собаку. 12-річна німецька вівчарка загинула на місці.

За кількасот метрів влучання зі 152 калібру. У кількох метрах від величезної вирви у будинках живуть люди з труби йде дим. Поруч енергетики лагодять мережі.

152 калібр по селу і позиціях бійців бойовики тут не використовували понад місяць. А за вчорашню ніч було більше десятка таких прильотів.

Бійці тут звикли до постійних обстрілів із танків, мінометів та стрілецького озброєння. У деяких місцях до позицій терористів – півтори сотні метрів. Вночі вони виходять в сіру зону.

Усе роблять для того, щоб українські бійці відкрили вогонь. Тоді ж починає працювати ворожий снайпер. Під прикриттям кулеметів. Тиждень тому він убив одного з захисників цих позицій.