Війна
28 січня 2017
Бойовики за минулу добу 60 раз обстріляли наших військових: є поранені
Протягом доби зафіксовано 60 обстрілів.
news-image

Терористи активізували обстріли.
Інформує «Є!» з посиланням на прес-центр штабу АТО, в загальному, протягом доби зафіксовано 60 обстрілів. Троє наших воїнів були поранені.

На Маріупольському напрямку по Лебединському вогонь вела 122 міліметрова артилерія, танк і 82 міліметрові міномети противника. 120 і 82 міліметрові міномети - по Широкино, Водяному, Талаківці, Гнутове, Лебединському, Досвідченому і Павлопіль.

Гнутове, Лебединське, Водяне, Новотроїцьке, Березове, Талаковка і Широкино бойовики обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї. За Новотроїцькому та Гнутове вогонь вів і снайпер.

На Донецькому напрямку - зі 152 міліметрової окупанти обстрілювали артилерії НаШи позиції Без в районі Авдіївки. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - Зайцеве і Луганське, а з мінометів різних калібрів обстріляли Авдіївку і Троїцьке.

На Луганському напрямку - з протитанкових ракетних комплексів - Новозванівка. З мінометів і гранатометів - Троїцьке, Новозванівка, Кримське і Новоолександрівці. За Кримському вогонь вела і БМП противника.

Читайте також: ОБСЄ продовжила роботу спостерігачів на російських пунктах пропуску «Гуково» і «Донецьк»
Читайте також: Маккейн про зняття санкцій проти РФ: Заради національної безпеки США, сподіваюся, Трамп покладе край цим спекуляціям