Події
28 січня 2017
«Я не витрачу сил, щоб зае *** ть вас по судах»: в Миколаєві майбутній юрист обматюкав і прокляв патрульних
Миколаївські патрульні доставили у відділ поліції дівчину.
news-image

У п'ятницю, 27 січня, миколаївські патрульні доставили у відділ поліції дівчину, яка нецензурно висловлювалася в громадському місці.

Про це повідомили в патрульній поліції Миколаєва, передає «Є!».

Так, близько десятої вечора патрульні отримали повідомлення про те, що в двері домоволодіння по вулиці Генерала Попеля стукає колишній чоловік. За вказаним будинком інспектори побачили невідомого. Він розповів, що в домоволодінні знаходиться його дружина з сестрою і не пускають його всередину. У цей момент на вулицю вийшли дві жінки і, якщо заявник почала пояснювати в чому справа, то інша відразу почала вести себе неадекватно, проклинаючи патрульних.

Щоб неадекватна жінка не заважала розбиратися в ситуації один з правоохоронців посадив її в службовий автомобіль. Там вона продовжила виражатися нецензурною лайкою, проклинаючи при цьому патрульних. В результаті її разом з чоловіком інспектори доставили у відділ поліції, де склали адмінматеріали за появу в громадському місці в нетверезому стані, а на неї - за дрібне хуліганство.

 Увага, відео містить ненормативну лексику! 18+

За словами правопорушника, вона вчиться на п'ятому курсі миколаївського ВНЗ і планує стати юристом. Крім нецензурної лайки і погроз жінка вказувала інспекторам, що вони недоучки, а вона вже через кілька років буде депутатом.

Надалі вона звернулася із заявою до відділу поліції і в органи прокуратури, оскільки вважає, що патрульні порушили її права. Коли їй показали відео, вона сказала, що їй не соромно і нічого поганого в своїй поведінці вона не бачить.