Війна
30 січня 2017
Штаб АТО: за добу п'ятеро українських військових загинули, дев'ятеро були поранені
За добу було зафіксовано 56 обстрілів.
news-image

За минулу добу у зоні АТО 5 українських військових загинуло, 9 – поранено і 4 травмовано. Про це повідомляється у зведенні штабу АТО за 29 січня, передає «Є!»

За добу було зафіксовано 56 обстрілів.

Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли з усього наявного в них озброєння по всій лінії зіткнення.

На Маріупольському напрямку, використовуючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град, окупанти випустили 20 снарядів у напрямку позицій сил АТО в районі Талаківки. Застосовувавши реактивну систему Град “П”, артилерію 122 міліметри, міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю, загарбники вели вогонь по Водяному. 122-міліметрова артилерія обстрілювала і Лебединське. Також з мінометів різних калібрів – Красногорівку.

З гранатометів та стрілецької зброї – Гнутове, Павлопіль, Широкине, Красногорівку, Талаківку. По Широкиному вогонь вів БТР та БМП противника. На Донецькому напрямку в районі Авдіївки окупанти двічі намагалися штурмувати українські позиції, та, понісши втрати, змушені були відступати.

Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів різних калібрів по Верхньоторецькому, Авдіївці, Опитному, Луганському, Зайцевому та Кам’янці. Танки вели вогонь по Новгородському та Пісках.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів та гранатометів обстрілювали Новоолександрівку, Троїцьке, Попасну, Новозванівку.

Читайте також: Українська збірна з біатлону вирішила не слухати гімн РФ та зійшла з п'єдесталу
Читайте також: Курс валют на 30 січня