Політика
30 січня 2017
Лавров повідомив, про що розмовляли Путін і Трамп
28 січня Президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.
news-image

Глава МЗС Росії Сергій Лавров розповів, що телефонна розмова президента Росії Володимира Путіна і президента США Дональда Трампа була "продуктивною". Про це він заявив у понеділок, передає російське агентство ТАРС, повідомляє «Є!»

Розмова, яка, зі зрозумілих причин, була сконцентрована на концептуальних речах, без поглиблення в деталі, виявила цілий ряд сфер, в яких інтереси Росії і США збігаються, - сказав він.

За словами Лаврова телефонна розмова двох президентів "була хорошою і в політичному, і в людському сенсі".

Робота на експертному рівні повинна стати, напевно, регулярної, як тільки весь склад кабінету Дональда Трампа в тій частині, яка стосується зовнішніх зв'язків, буде сформовано. В ході цих контактів потрібно зрозуміти, наскільки очевидний збіг інтересів в цілому ряді областей, включаючи, насамперед, боротьбу з тероризмом, можна буде перевести в вироблення спільних, скоординованих дій по вирішенню тих проблем, які є загальними і для Росії, і для США, і для міжнародного співтовариства в цілому, - сказав Лавров.

За його словами, терміни зустрічі Трампа і Путіна тільки належить узгодити.

Вони домовилися продовжити роботу і на рівні експертів, і в рамках своїх подальших контактів, які напевно відбудуться, і терміни, і деталі яких належить ще погодити, - сказав він.

Як відомо, 28 січня Президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним.

Читайте також: Асад потрапив у лікарню та «прикутий до ліжка» - ЗМІ
Читайте також: Володимир Бондаренко: Система «Безпечне місто» дала можливість автоматизувати управління транспортною та дорожньою інфраструктурою Києва
Читайте також: У Криму встановлять пам'ятник американському президенту