Війна
30 січня 2017
Відомо коли будуть прощатись із героями, які загинули поблизу Авдіївки (фото)
Воїни першими вступили у бій із ворогом.
news-image

В середу об 11.00 Україна прощатиметься на Майдані зі своїми Героями, які загинули 29 січня поблизу Авдіївки від осколкових поранень під час відбиття ворожої атаки.

Про це у Facebook інформує 72 гвардійська ОМБР, передає «Є!», посилаючись на ТСН.

"Ці наші воїни першими ступили у двобій з ворогом, першими ступили у ворожі окопи й бліндажі - і першими прийняли на себе шалений удар розлюченого ворога, віддавши свої життя за кожного з нас", - йдеться у повідомлення.

Також побратими нагадують прізвища і імена загиблих: капітан Кизило Андрій Олександрович, молодший сержант Бальченко Володимир Іванович, солдат Оверченко Дмитро Олександрович та сержант Крижанський Володимир Олексійович.

7 військових загинули за останні півтори доби в боях в районі Авдіївки. Це дані, підтверджені штабом АТО та представниками бригади, що боронять позиції на Промисловій зоні.

Обстрілювати Авдіївську промзону бойовики почали ще напередодні зранку і гатили по ній 19 годин поспіль. Впродовж доби 14 наших бійців дістали поранення. Постраждали також двоє мирних жителів, лікарі оцінюють їхній стан як стабільний.

Російські ЗМІ повідомляють про загибель одного із ватажків угруповання "Восток". Із мінометів противники били по Верхньоторецькому, Кам'янці, Опитному, Луганському та Зайцевому. З танків бойовики вели вогонь по Новгородському та Пісках. По околицях Маріуполя гатили із "Градів" і артилерії.