Війна
31 січня 2017
Бойовики перешкоджають ремонту теплоносіїв в Авдіївці
В Авдіївці циркуляція теплоносіїв в системі на даний момент забезпечується.
news-image

Генерали в РФ в Спільному центрі з контролю і координації блокують початок робіт в відновлювальних Авдіївці. Про це повідомив заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Євген Вілінський на своїй сторінці в Facebook.

Інформує «Є!», з посиланням на news.liga.net.

Він також повідомив, що в Авдіївці циркуляція теплоносіїв в системі на даний момент забезпечується.

"Постачальники газу можуть забезпечити поставку природного газу на достатню для проведення ремонтних робіт час", - підкреслив Вілінський.
"Якщо коротко резюмувати, всі служби перебувають на низькому старті в очікуванні дозволу # СЦКК потрібно сильно тиснуть на його російську частину.", - написав він.

Спільний центр по контролю і координації на Донбасі ВОГНЮ - група з контролю дотримання мінських угод, в яку входять військові представники української і російської сторін.

"Життя, тепло, водо- і електропостачання понад двадцять тисяч жителів Авдіївки прямо зараз знаходяться в руках російських органів влади А якщо бути точніше, представників Російської Федерації в складі Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і перемир'я на лінії зіткнення.", - написав народний депутат України Мустафа Найєм на своїй сторінці в Facebook. За словами Найєма, Представники Російської

 СТОРОНИ в СЦКК, що стверджують у них "Сашко і повноважень" можливості на вплинути ватажків Терористів ДНР, щоб ті припинили вогонь і можна було розпочати відновлювальні роботи.

30 січня президент Петро Порошенко доручив провести екстрене засідання Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі через ескалацію в Авдіївці.

Читайте також: Порошенко скликає екстренне засідання у зв'язку із подіями в Авдіївці