Війна
31 січня 2017
У морги Донецька за останні три доби доставлено близько 80 тіл бойовиків
Багато бойовиків поранено.
news-image

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомляє, що у морги Донецька за останні три доби доставлено близько 80 тіл знищених бойовиків. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!»

За оперативною інформацію з наших джерел у Донецьку, у морги міста за останні три доби доставлено вже близько 80 трупів знищених російських військових та терористів "ДНР", купа поранених. Остаточні цифри буде уточнено пізніше, - повідомляє Шкіряк.

Як повідомлялося, окупанти з 29 січня обстрілюють українські позиції біля Авдіївки, а також житлові квартали. Вчора місто через обстріли залишилася без водо-, електро- і теплопостачання. Внаслідок відключення високовольтної лінії було припинено електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції.

Сьогодні голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що надійшла письмова гарантія з боку бойовиків про припинення обстрілів від 10.00 до 17.00, й ремонтні бригади розпочинають відновлення об’єктів. Однак пізніше він заявив, що підрозділ бойовиків знову пішов у наступ під Авдіївкою.

Читайте також: «Електрички та 80 автобусів»: ДСНС готується до евакуації Авдіївки
Читайте також: Під Авдіївкою окупанти знову пішли в атаку, триває бій
Читайте також: Вночі бойовики «Градами» гатили по Авдіївці