Політика
31 січня 2017
Рабінович: Закликаю робити свято для жінок кожного 8-го числа кожного місяця року
Нардеп виступив проти скасування жіночого свята.
news-image

Свята для жінок потрібно проводити 8-го числа щомісяця, а не один раз на рік. Із такою ініціативою виступив голова парламентського підкомітету з прав людини та лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі програми «20/22» на телеканалі NewsOne, передає «Є!»

За словами Вадима Рабіновича, сьогодні влада планує скасувати святкування Восьмого березня, хоча навіть одного дня на рік для проведення Міжнародного жіночого дня - недостатньо.

Я дізнався про ініціативу скасувати 1 і 9 Травня, а також і 8 Березня - і цілий день заспокоїтися не можу. Ці паразити хочуть навіть таке відняти. Яка нормальна людина нормальної орієнтації буде таке пропонувати, щоб не вшановувати наших жінок? І до чого тут 1 Травня, яке святкується в двох десятках країн Європи? Про 9 Мая я й не кажу: всі нормальні люди розуміють, що таке Велика Перемога, ніхто й питати не буде.

Ось на зло цим всім паразитам я пропоную кожного 8-го числа кожного місяця року святкувати жіночий день, - заявив народний депутат.

Політик переконаний, що подібні законопроекти з'являються лише для того, щоб відвести увагу українців від насущних проблем.

Щоб відволікти людей від злиднів, затурканості, злодійства і корупції з боку чиновників і політиків, виправдати все це, нас намагаються посварити, намагаються якусь колотнечу влаштувати. То мовою розділити, то рейки підірвати.

А все просто: в повітрі пахне виборами. А я все думав, що вони (вибори -ред.) будуть восени, а послухав тих, хто під гаслами патріотизму розриває країну на частини, - і думаю, вже навесні, - додав Вадим Рабінович.

Читайте також: У ДП «АНТОНОВ» прокоментували заяву віце-прем’єра РФ щодо готовності надати роботу фахівцям підприємства
Читайте також: Одеські суди віддають ПАТ «Одеський Коровай» «Ощадбанку Росії»
Читайте також: Бойовик «Гіві» поранений