Суспільство
31 січня 2017
В Санкт-Петербурзі перед церемонією одруження родичі росіянки побили італійського нареченого, а дівчину відвезли додому
Дивні пригоди італійця в Росії.
news-image

На 33-річного Ріккардо Регендзані, який побажав одружитися з 27-річною громадянкою Росії, напали родичі дівчини в один з найбільш зворушливих моментів у його житті, передає «Є!».

Італієць приїхав до коханої, щоб розписатися в РАГСі Санкт-Петербурга, проте замість костюма нареченого йому наділи наручники, заздалегідь побивши.

Крім того, Ріккардо був змушений безпорадно спостерігати викрадення своєї нареченої, яка, як виявилося, хотіла вийти заміж проти волі своєї родини.

Ця майже сюрреалістична історія, яка трапилася в Росії з Ріккардо, що працює в юридичній фірмі, сталася 24 січня і триває досі.

Ріккардо прибув до Росії, щоб здійснити мрію: одружитися з Катериною, з якою познайомився на морі в Таїланді в червні.

Ми хотіли жити в Італії. Із сім'єю у Каті були погані відносини після розлучення з першим чоловіком, шлюб коштував їй надмірного напруження, - каже Ріккардо в інтерв'ю виданню" Il Giorno".

24 січня, на виході з РАГСу, куди ми подали документи, на нас напала група чоловіків. Двоє з них схопили мою наречену за руку, потягли в машину. Я відреагував, намагався затримати автомобіль, але в цей момент втрутилася російська поліція: на мене наділи наручники і доставили у відділок, де я дізнався, що родичі нареченої подали на мене заяву: я був звинувачений у нападі.

Я зателефонував матері в Італію, попросив зв'язатися з консульством. Потім хтось зателефонував в поліцейський відділок і сказав мені, що він переконав сім'ю відкликати заяву, однак я ризикую своїм життям, якщо я залишуся тут і спробую наблизитися до Катерини, - продовжує Ріккардо.

Ріккардо так і не побачив наречену. Згодомі стало відомо, що родичі вимагають в італійця грошей нібито за шкоду, заподіяну їх автомобілю при сутичці біля РАГСу, натякаючи, що заплативши, він отримає можливість поговорити з Катею.

Сім'я і друзі з нетерпінням чекають повернення Регендзані, вони турбуютьсяі за його безпеку, але Ріккардо не має жодного наміру виїжджати з Росії.

Я найняв адвоката, слідчого. Я був побитий, відправлений в полицю, а моя подруга викрадена. Я маю намір відновити справедливість, - каже італієць.
Читайте також: Вийшов фінальний трейлер фільму «Красуня та чудовисько» (відео)
Читайте також: Хіт соцмереж. В Австралії кенгуру перестрибнув через велосипедиста (відео)
Читайте також: В Україні відповіли Качинському щодо вимоги «забути про УПА»