Війна
31 січня 2017
Авдіївка унаслідок обстрілів повністю знеструмлена, немає мобільного зв'язку, людей обігрівають на стадіоні
На міському стадіоні розгорнуто 7 великих наметів ДСНС.
news-image

В Авдіївці станом на вечір вівторка повністю відсутнє електропостачання та мобільний зв'язок, передає «Є!», посилаючись на "Інтерфакс-Україна".

Критичні інфраструктурні об'єкти, зокрема лікарні, військово-цивільна адміністрація, перейшли на резервні джерела електроживлення.

На міському стадіоні розгорнуто 7 великих наметів ДСНС, в яких розміщено пункти обігріву жителів, в яких люди можуть погрітися, так і отримати гарячу їжу і напої. За словами жителів, в частині будинків опалення на мінімальному рівні є, в деяких же воно відсутнє.

Мобільний зв'язок у населеному пункті також відсутній. Разом з тим, місцева влада за допомогою побудинкового обходу соціальними працівниками інформують мешканців про можливість отримання технічної та питної води, гарячої їжі і можливості зарядити мобільні пристрої і негабаритну техніку в організованих ДСНС пунктах.

Магазини в місті працюють лише в світловий день, перебоїв з постачанням продуктів харчування і засобів першої необхідності немає. Жодної паніки, як і масового відтоку населення з міста також не спостерігається.

Разом з тим, артобстріли міста не припинялися практично весь день. Після невеликої перерви з 16.00 до 17.00 обстріли поновилися.