Політика
1 лютого 2017
Лялька Трампа із прапором СРСР висить в американському штаті Індіана (фото)
Іграшкового Трампа імовірно повісив американський ветеран, проте сам він відмовився обговорювати свій вчинок з представниками ЗМІ.
news-image

Жителі американського міста Форт-Вейн в штаті Індіана стурбовані тим, що лялька президента США Дональда Трампа висить на дереві з радянським прапором в руках, інформує «Є!», з посиланням на місцеве видання Wane.

Іграшкового Трампа імовірно повісив американський ветеран, проте сам він відмовився обговорювати свій вчинок з представниками ЗМІ.

Місцеві жителі розповідають, що лялька з'явилася після інавгурації Трампа.

Сусіди незадоволені сусідством з "повішеним" і вважають вчинок "неповагою до Трампа і людей, які голосували за нього".

При цьому поліція запевняє, що не може нічого зробити, оскільки власник будинку користується свободою слова.

Нагадаємо, у Вашингтоні на наступний день після інавгурації Дональда Трампа 21 січня пройшов багатотисячний марш жінок, які виступають проти політики нового президента США.

Аналогічні жіночі марші проти Трампа в Лондоні, Берліні, Парижі, Римі, Відні, Женеві та Амстердамі. У Відні, за оцінками поліції і організаторів, на мітинг прийшли близько 2000 чоловік.

В Австралії та Новій Зеландії тисячі демонстрантів також взяли участь у жіночих маршах, учасники яких висловлюють своє невдоволення президентом США Дональдом Трампом.

20 січня Дональд Трамп прийняв присягу президента США. Інавгурація 45-го президента США пройшла на тлі масових протестів. 

Читайте також: Французький футбольний клуб неординарно вибачився за сексизм перед жінками