Спорт
1 лютого 2017
Зозуля прокоментував звинувачення у нацизмі
Ультрас Райо Вальєкано виступили проти трансферу Романа Зозулі, стверджуючи, що футболіст має "нацистські погляди".
news-image

Нападник Райо Вальєкано Роман Зозуля прокоментував трансфер в мадридський клуб, передає «Є!» із посиланням на Чемпіон.

Сподіваюся допомогти Райо Вальєкано повернутися на той рівень, якого заслуговує клуб. Упевнений, що з моєю допомогою і роботою усієї команди ми зуміємо досягти виходу в Прімеру, якого так чекають усі уболівальники.

Мій приїзд в Іспанію супроводжувався нерозумінням із-за журналіста, який мало знає про реальний стан справ в моїй країні і моїй діяльності. Я прибув в Севілью у футболці з гербом України і віршами Тараса Шевченка, творчість якого вивчали в усіх школах СРСР. Цей журналіст написав, що на мені була майка неонацистської воєнізованої групи, символіка якої схожа на герб України.

Бетіс попросив прибрати цю статтю, що було зроблено негайно, а автор визнав помилку і вибачився.

Я не пов'язаний з воєнізованими або неонацистськими організаціями. Я лише допомагаю українській армії, яка захищає мою країну, а також дітям, які постраждали від війни.

Україна переживає надзвичайно скрутні часи, і мої дії повністю схвалюються Райо Вальєкано. Я гордий стать частиною цього великого клубу, - цитує Зозуля Трибуна з посиланням на офіційний сайт іспанського клубу.

Раніше повідомлялося, що ультрас Райо Вальєкано виступили проти трансферу Зозулі, стверджуючи, що футболіст має  "нацистські погляди".

Читайте також: Ультрас іспанського Райо Вальєкано звинуватили Романа Зозулю в нацизмі
Читайте також: Україна почала головувати в Раді Безпеки ООН
Читайте також: В церкви Мелітополя висить оголошення, в якому Київський патріархат називають розкольницьким угрупованням