Події
2 лютого 2017
Жебрівський: Без води пів-Донецька, Макіївка і Ясинувата
Жебрівський пообіцяв, що жителі Авдіївки в четвер зможуть запастися водою.
news-image

Околиці Донецька, як на підконтрольній Києву, так і на окупованій території, залишаються без повноцінного водопостачання внаслідок ескалації бойових дій в районі промзони Авдіївки. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Є!».

З того боку на даний момент без води пів-Донецька, Макіївка і Ясинувата. Я думаю, якщо хоч трохи росіяни дбають про людей, яким вони нав'язують" русскій мір ", то завтра дадуть режим тиші, - розповів Жебрівський.

Від можливості ремонтних бригад виїхати на відновлення пошкоджених електричних мереж і водопроводу залежить і подача води в багатоповерхівки Авдіївки, зазначив він.

Вода самопливом піднімалася до четвертого поверху, а на вечір самоплив зупинився. Але завтра вранці ми Качний воду для людей, щоб вони запаслися водою. У нас таких подач може бути три - є резерв, - підкреслив Жебрівський.


Він додав, що температура в квартирах городян увечері 1 лютого становила від 10 до 15 градусів, в залежності від утеплення будинку.