Події
2 лютого 2017
У Києві злочинці викрали авто разом із пасажиркою
Під час переслідування зловмисники протаранили поліцейський автомобіль.
news-image

Сьогодні близько півночі правоохоронці Святошинського управління поліції отримали повідомлення, що невідомі особи заволоділи автомобілем "Форд", у салоні якого знаходилася жінка, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

До поліцейських звернулася власниця іномарки, яка розповіла подробиці інциденту. За її словами, коли вона паркувала автомобіль біля будинку, підбігли двоє невідомих, виштовхали її з авто та забрали сумку з речами.

Після цього зловмисники сіли в машину і поїхали у невідомому напрямку.

Заявниця також повідомила, що в салоні залишилася її приятелька - громадянка іншої держави, - йдеться в повідомленні відомства.

Невдовзі наряд поліції охорони на території Подільського району за орієнтуванням помітив викрадений автомобіль.

Почалося переслідування, під час якого правопорушники ігнорували вимоги правоохоронців зупинитися. Згодом при блокуванні викраденої іномарки зловмисники протаранили службовий автомобіль наряду охорони і намагалися втекти. Діючи професійно і грамотно, правоохоронці оперативно затримали підозрюваних, - розповіли у поліції.

Святошинські поліцейські, які прибули на місце пригоди, задокументували дану подію та доставили двох зловмисників до управління поліції.

Спілкуючись зі слідчими, правопорушники зізналися, що викрадення автомобіля вони запланували, а от жертв вибрали випадково. А вже під час руху помітили в машині жінку і вирішили позбутися її: зв`язали потерпілій руки пластиковими хомутами та відвезли в Оболонський район, де залишили у лісосмузі. При цьому забрали у неї сумку з планшетами, грошима та банківськими картками.

Затриманими виявилися місцеві жителі, 1993 і 1973 років народження, за плечима яких уже кілька судимостей.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Читайте також: МЗС Білорусі відреагувало на створення прикордонної зони: Росія не попереджала
Читайте також: Харківський бабак Тимко напророчив, коли настане весна і безвіз для України
Читайте також: Затриманий в Авдіївці кримчанин-корегувальник вогню бойовиків визнав свої злочини