Київ
2 лютого 2017
Віталій Кличко зустрівся з держсекретарем МЗС Франції
Те що ви робите в Києві – гарний приклад того, як потрібно рухатися у правильному напрямку.
news-image

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з державним секретарем Міністерства закордонних справ Франції із питань зовнішньої торгівлі, розвитку туризму та підтримки французів за кордоном Матіасом Феклем та послом Франції в Україні Ізабель Дюмон, передає «Є!», посилаючись на КМДА.

«Ми раді бачити усіх друзів України і хочемо подякувати французькому уряду за підтримку, яку ви надаєте нам», – зауважив мер і відзначив зусилля Франції у врегулюванні ситуації на Донбасі. Віталій Кличко висловив сподівання, що після виборів президента, які мають відбутися навесні, політика Франції із підтримки України не зміниться.

Віталій Кличко також подякував за співпрацю послу Франції та наголосив, що зі свого боку столична влада робить усе можливе, аби залучити до столиці іноземні інвестиції, зокрема і від французьких компаній.

«Ми показуємо гарні результати і маємо великі плани на цей рік», – підкреслив мер.

Матіас Фекл зауважив, що прибув до Києва після поїздки в Маріуполь, де зустрічався з місцевими мешканцями та переселенцями, місцевою владою та представниками міжнародних організацій.

«Я приїхав висловити підтримку від уряду Франції. Події в Україні – це ключ до стабільності в Європі та в усьому світі. Саме тому ми підтримуємо Нормандський формат для мирного вирішення конфлікту», – зауважив держсекретар і наголосив на важливості виконання Мінських домовленостей.

Матіас Фекл також наголосив на важливості подальших зусиль у впровадженні реформ в Україні – як на національному, так і на місцевому рівні.

«Те що ви робите в Києві – гарний приклад того, як потрібно рухатися у правильному напрямку», – зазначив він.