Війна
3 лютого 2017
Житель Донецька розповів про ситуацію у місті
Житель Донецька також розповів про те, що йому відомо про переміщення техніки.
news-image

Авдіївська промзона в останні дні стала епіцентром ескалації конфлікту на Донбасі. В той час, як проросійські терористи продовжують обстрілювати Авдіївку, жителі Донецька буквально з вікон своїх квартир спостерігають, як бойовики обстрілюють українські позиції.

Інформує «Є!», з посиланням на znaj.ua.

Про ситуацію в окупованому Донецьку розповів на умовах анонімності один з жителів міста.

"Люди панікують. "Днровці" ставлять "Гради", САУ (самохідні артилерійські установки - ред.), гаубиці недалеко від будинків. Буквально у вівторок "Гради" поставили недалеко від мого будинку, спостерігав з вікна", - описує обстановку донеччанин.

За словами донеччанина, все ж є райони в місті, де відносно спокійно, де майже не чути "бахів". За його словами більш-менш спокійно в Будьонівському та Пролетарському районах.

Розповів донеччанин і про проблеми міста, за його словами кілька районів Донецька залишились без електрики, почалися проблеми з водою.

А от дефіциту товарів не спостерігається:

"В принципі, дефіциту основних товарів не помічав. Ціни поки теж не змінюються. Хліб тільки на один рубль подорожчав. Ціни на алкоголь і сигарети після Нового року трохи знизилися".

Житель Донецька також розповів про те, що йому відомо про переміщення техніки. За його словами, з Росії завозять військових і техніку. І хоча він не знає, в яких масштабах, але бачив, як додатково завезли комплекси ППО (протиповітряної оборони. - ред.), знає, що їх поставили в Донецьку і Ясинуватій.

При цьому бойовики нагнітають обстановку, розповідаючи про те, що Порошенко віддав наказ готуватись до масованого наступу по всіх фронтах. Багато хто вірить, тому і панікують.

Читайте також: Портников пояснив, чому Україна не вступить у НАТО
Читайте також: Вибух у Донецьку: журналіст оприлюднив реальну картину