Суспільство
3 лютого 2017
Житель Полтави залучав дівчат від 11 до 17 років для зйомок у порнофільмах
За попередніми даними, розбещенню було піддано близько 10-15 підлітків.
news-image

Через сайти знайомств та соціальні мережі 57-річний житель Полтави підшукував неповнолітніх «акторок» віком від 11 до 17 років, переважно із малозабезпечених або неблагополучних родин, для зйомок у порнофільмах, передає «Є!» із посиланням на поліцію Полтавщини.

Зустрічі з неповнолітніми відбувалися у його приватній квартирі. Статеві акти супроводжувалися фото- і відеозйомкою.

Під час санкціонованого обшуку працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми вилучили ноутбук, системний блок, жорсткі диски, близько 90 одиниць DVD-дисків, чисельні журнали, фотографії, гральні карти порнографічного змісту, веб-камери, гумові кийки та інше приладдя, мобільні телефони, а також ніж, зовні схожий на холодну зброю, - повідомили у поліції.

Відеокамери, які фіксували все, що відбувається в приватній квартирі, були встановлені в кімнаті, на кухні і навіть в туалеті. Відредаговані відео- та фотоматеріали порнографічного характеру чоловік розповсюджував через Інтернет.

За попередніми даними, розбещенню було піддано близько 10-15 підлітків, які проживають в різних районах Полтавської області. За участь у створенні порнофільмів «актори» отримували від 3 до 10 тисяч гривень, - йдеться в повідомленні поліції.

На даний час тривають допити свідків та встановлюються потерпілі. 

За ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру, кримінальним законом передбачено до десяти років позбавлення волі.

Читайте також: У київському ресторані пролунав вибух (фото, відео)
Читайте також: На Хмельниччині поліцейські врятували 2-місячного хлопчика із алкопритона (фото)
Читайте також: На Львівщині при розвантаженні вагону зі щебенем виявлено тіло новонародженої дитини