Події
3 лютого 2017
«Померли в один день»: подробиці загибелі молодої пари на Львівщині (відео)
Кохали одне одного та померли в один день.
news-image

На Львівщині закохана пара загинула за загадкових обставин, коли ночували в гостях у друзів. Куди ж зникли ті, хто запросив бідолах? Хто або що- винне у двох смертях? З'ясовували наші журналісти.

Ганні було лише 19. За плечима вже нещасливе кохання, а попереду, нарешті, любов до гробу, передає «Є!», посилаючись на Надзвичайні Новини.

Над реальністю цього вислову дівчина не замислювалася, коли їхала ночувати до своєї куми, що орендувала будинок. Там Ганна могла побути разом із 21-річним коханим Андрієм. Підозріла тиша у кімнаті гостей. Кума і її чоловік відкривають двері, а закохані - в ліжку, та вже обоє - неживі.Михайло - власник того будинку. Після смерті його бабці, хата 2 роки стояла порожня. Коли пустив туди квартирантів, гадки не мав, що станеться в домі. Тепер Михайло звинувачує у трагедії саме винаймачів. Газ у будинку тепер відрізаний, але у комунальників є великі сумніви, що закоханих убила несправна пічка. Чому ж тоді пара винаймачів хутко зникла одразу після трагедії?

У містечку шоковані трагедією. Наталя живе за два кроки від хати, де загинула пара. Про квартирантів нічого поганого сказати не може. Знає тільки, що вони із сусіднього села

Поліція підозрює, що пічка вночі не горіла, а газ безперервно йшов у кімнату, де спали Ганна й Андрій.