Війна
4 лютого 2017
115 обстрілів зафіксовано за минулу добу в зоні АТО: є загиблі, є поранені
Гранатомети і снайпер вели вогонь по Станиці Луганській і Валуйському.
news-image

Бойовики ведуть вогонь по усіх напрямках.
Як передає «Є!» з посиланням на прес-центр штабу АТО, а минулу добу зафіксовано 115 обстрілів. На жаль, троє наших військових загинули, семеро поранені.

На Донецькому напрямку, використовуючи РСЗО БМ-21 Град, окупанти вели вогонь по Галинівці. З 152 і 122 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів - по Авдіївці, Луганському, Троїцькому та Зайцеве. За Пісків, Кам'янці, Авдіївці та Луганському - неодноразово вогонь вели танки.

Зі стрілецької зброї - по Зайцевому.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 і 122 міліметрової артилерії обстріляна Талаковка. З 120 і 82 міліметрових мінометів - Водяне, Красногорівка, Новотроїцьке, Лебединське, Павлопіль, Широкино, Мар'їнка, Чермалик. З гранатометів - Гнутове. За Павлопіль вогонь вів снайпер. За Водяному та Лебединському - БМП, по Чермалик - ПТРК, а по Широкино - БМП і танк.

На Луганському напрямку окупанти зі 152 і 122 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів вели вогонь по Троїцькому, Попасній, Новоолександрівці і Новозванівка. З гранатометів і стрілецької зброї - по Кримському і Катеринівці. Гранатомети і снайпер вели вогонь по Станиці Луганській і Валуйському. Зенітні установки вели вогонь по Троїцькому.

Читайте також: Конфлікт між Росією і Америкою неминучий: заявляє експерт