Політика
25 грудня 2014
"Опозиційний блок" виступає за відставку уряду Яценюка
Наталя Королевська заявила, що уряд Яценюка "ніколи ні для кого нічого доброго не зробить"
news-image

"Кабінет Міністрів на чолі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком має піти у відставку", - заявила у Верховній Раді член парламентської фракції "Опозиційний блок" Наталія Королевська. Про це повідомляє Є|Єдність.інфо із посиланням на Інтерфакс.

"Законопроект №1577 - це черговий передноворічний антисоціальний подарунок від Кабінету Міністрів. "Опозиційний блок" вважає, що після таких "подарунків" уряд має піти у відставку. Бо вже зрозуміло, що нічого хорошого ми від них не почуємо, і ніколи ні для кого нічого доброго вони не зроблять", - наводить прес-служба партії "Опозиційний блок" слова Н.Королевської в четвер.

Політик наголосила, що це "неробочий" уряд, який не здатний почати реформи з найбагатших - з олігархів, депутатів, суддів.

"Опозиційний блок категорично проти цього законопроекту і категорично проти цього уряду", - заявила вона.

Н.Королевська наполягає, щоб усі соціальні стандарти були проіндексовані і мінімальна пенсія була 1756 грн, а мінімальна заробітна плата - 2253 грн. "Це наша вимога, яку ми передали в бюджетний комітет", - заявила депутат.

"Ми не підтримуємо ні бюджет, ні ці антисоціальні закони. Ми вважаємо, що уряд Яценюка не здатний провести ефективні реформи, які потрібні нашим людям, нашій країні", - резюмувала Н.Королевська.