Суспільство
5 лютого 2017
Поранений в Авдіївці фотограф розповів, що сталося насправді
Він приїхав в Авдіївку разом з другом Володимиром.
news-image

2 лютого британський фотожурналіст Крістофер Нанн постраждав в результаті обстрілу Авдіївки. Під загрозою опинилося зір хлопця. Кріс розповів про подробиці події.

Про це Інформатору стало відомо з поста Крістофера Нанна в Twitter, передає «Є!».

Я хочу розповісти свою версію того, що трапилося в Авдіївці 2 лютого, так як було безліч новин, які вводять в оману. Багато з них були опубліковані ще до того, як у мене з'явилася можливість поговорити зі своєю дівчиною і сім'єю, - написав він.

За словами Крістофера, він приїхав в Авдіївку разом з другом Володимиром. Вони доставили в госпіталь трохи медикаментів, потім ходили по місту і спілкувалися з жителями. Увечері Крістофер і Володимир зайшли до своєї знайомої Олені, щоб дізнатися, як їй живеться в поточній ситуації.

Ближче до вечора артилерійські обстріли почастішали і стали здаватися ближче, але, за словами Олени, в цьому не було нічого незвичайного. Раптово поруч з вікном кухні пролетів снаряд, - згадав фотограф.

Крістофер розповів, що під час події перебував в спальні, тому його зачепили тільки осколки. Його друг Володимир був у передпокої, тому не постраждав.

На жаль, Олена була в кухні під час удару і загинула від ушкоджень. Ми сиділи в кухні кількома миттєвостями раніше, і якби залишилися там, то все були б мертві, - розповів Крістофер Нанн.

На своїй сторінці в Twitter британський журналіст подякував усім за підтримку і теплі побажання, однак нагадав, що в цій війні, крім нього, страждають тисячі людей.

Нагадаємо, 3 лютого Крістофера прооперували. Очі фотожурналіста вдалося врятувати.