Політика
6 лютого 2017
«Хто кому Рабінович»: другий випуск програми зібрав рекордні 1 мільйон 300 тисяч глядачів
У другому випуску "Хто кому Рабінович" хронометраж збільшили до години.
news-image

Випуск "Хто кому Рабінович" від 5 лютого у понад 9 разів перевищив показники слоту новинних мовників і обійняв 6 позицію у своєму слоті серед усіх телеканалів країни. Динаміка програми зростала весь ефір, і сягнувши піку о 20:56 з часткою – 6,31% і рейтингом – 3,00%**, обігнала показники телеканалу "Інтер", передає «Є!», посилаючись на "112 Україна".

Програма "Хто кому Рабінович" пройшла з такими цифрами: частка – 5,32% і рейтинг – 2,54%*, це дало змогу їй здобути 1 місце серед усіх програм телеканалу за 2017 рік, і друге – за 2016-2017 рр.

У слоті програми "112 Україна" був абсолютним лідером серед всіх інформаційних телеканалів. Зокрема, його показники в 4 рази перевищили суму результатів телеперегляду чотирьох найближчих конкурентів.

Показники програми за аудиторією 18+ (50+) 

Показники програми за аудиторією 18-54 (50+)  

Показники програми за аудиторією Київ (50+)  

 Програма вийшла вже о 20:00. Крім того, з'явилася можливість у прямому ефірі ставити запитання з Майдану, де в момент трансляції проекту працювала виїзна студія телеканалу. "112 Україна" навіть збільшив потужність АТС, щоб без збоїв прийняти усі дзвінки від глядачів. Але їх було так багато, що мережа знову не витримала. Число тих, хто зателефонував під час ефіру програми, сягнуло 21 тис.

Другий випуск програми майже вдвічі збільшив показники дебютного і побив власні рекорди перегляду.

Показники програми за аудиторією 18+(50+)  

В ефірі програми ведучий Вадим Рабінович коментував ситуацію навколо залізничної блокади на Донбасі, що розширила свою географію та збільшила кількість блокпостів. Розповідав, чому ескалація в Авдіївці не зібрала позачергову сесію українського парламенту; про ефективність санкційного тиску на Росію та ймовірність зустрічі найближчим часом президентів Дональда Трампа і Петра Порошенка. А також відповідав на запитання людей, які зібралися біля відкритого мікрофону "112 Україна"  на Майдані, і глядачів, що зателефонували в студію під час прямого ефіру програми.

У цілому за 5 лютого телеканал "112 Україна" обійняв 9 місце серед усіх національних каналів*.